пʼятниця, 4 червня 2021 р.

«Пішохідний перехід та його друзі»

Інформ-зустріч

            Літо впевнено набирає обертів, даруючи радість і тепло. Разом із ним активно продовжує свою діяльність відкритий літній майданчик бібліотеки.

Так сьогодні, 4 червня, на гостину до книгозбірні завітали представники управління патрульної поліції у Хмельницькій області: старші лейтенанти Рижий Максим Олександрович, Слабунов Дмитро Євгенович, Чорноокий Богдан Олексійович. Головне завдання їх візиту було познайомити юних відвідувачів ( учнів молодших класів НВО № 28) з правилами дорожнього руху: розповісти про дорожні знаки та дорожню розмітку, навчити школярів бути уважними та пильними на вулиці аби не втрапити в халепу. У веселій ігровій формі школярі повторили уже знайомі правила та вивчили нові. Ну і як же без сюрпризів? Приємним бонусом для малечі стала можливість відчути себе справжнім поліцейським – потримати щит, одягти шолом, посидіти у патрульній машині і уявити себе супергероєм, котрий виконує спеціальне завдання.

Ось так бібліотека-філія № 8, у співпраці з соціальними партнерами , подарувала море радості та цікаві враження дітлахам. Канікули продовжуються і бібліотечні корисні розваги разом з ними.


Завідуюча бібліотекою-філією №8   Людмила Дуда

   









 

Немає коментарів:

Дописати коментар