субота, 13 червня 2020 р.



«Казкові пригоди»

Літературно-мистецький колаж

         Надворі спека, веселощі у розпалі – саме час радіти життю і потрапляти у цікаві пригоди. Адже коли лагідно світить сонечко, так і хочеться чогось казкового та неймовірного.
         13 червня, бібліотека-філія №8 ( у рамках роботи дитячого майданчику на свіжому повітрі) та ДМШ №3 організували справжнє свято для дітей – літературно-мистецький колаж «Казкові пригоди». До уваги маленьких жителів мікрорайону Озерна були мольберти з картинами, де зображені казкові герої. Ну і звісно цікаві конкурси, загадки, та яскраві книги з казками на будь-який смак. Роздивившись неймовірні художні витвори, діти , веселою гамірною юрбою, ринули до книжкової викладки. Тут були не лише гарні друковані видання, а й веселі завдання: спочатку діти відгадували віршовані загадки, потім виконували «Таємне завдання суперагента». Воно було заховане у індивідуальних міні-конвертах і складалось з загадки та дешифрування. Усі, хто виконали завдання суперагента, витягували з чарівної корзинки магічне передбачення.
         Море позитиву, океан радості та щасливі оченята дітей – саме таким запам’ятають цей день жителі мікрорайону Озерна. Літо, це час розваг, а літо з бібліотекою – це корисні розваги, нові друзі та багато гарних вражень.



Завідуюча бібліотекою-філією №8     Людмила Дуда

Немає коментарів:

Дописати коментар