пʼятницю, 6 березня 2020 р.


«Шевченко з дитинства»

Музично-поетичний екскурс

         Шевченко – людина-символ, Кобзар, співець та майстер й пензля України. Його шедеври увіковічнили величаву красу і звитягу нашої Батьківщини. Недаремно день народження митця назавжди став визначним для кожного громадянина рідної держави. У його творчості щось своє можуть знайти різні вікові категорії людей.
         У цьому змогли переконатися відвідувачі бібліотеки-філії №8. 5 березня на музично-поетичний екскурс «Шевченко з дитинства» до книгозбірні завітали учні 4-Д класу НВО № 28. З допомогою працівника бібліотеки юні українці поринули у світ малого Тараса. Колись він був таким же маленьким та допитливим, цікавився всім навкруги, досліджував світ, малював, писав вірші. Діти з захопленням слухали поезії, переглядали відеоматеріали та насолоджувалися музичними творами, що характеризують ту епоху, у виконанні вихованців ДМШ № 3 Бойко Марії та Сапуги Артема.
         Цей захід допоміг відкрити Тараса не лише як великого поета й художника, а й звичайної людини, котра почала свій життєвий шлях з дитинства. А у цьому дитинстві були свої радості й печалі, спілкування й ігри з братами та сестрами, друзями. Шевченко актуальний і зрозумілий для кожного, у різному віці.








Немає коментарів:

Дописати коментар