середу, 25 вересня 2019 р.





«Читай та DIY з Юлією Онофрійчук»
Майстерня читання
         25 вересня у бібліотеці-філії №8 (мікрорайон Озерна) в рамках літературного фестивалю «Слово єднає» відбулася майстерня читання «Читай та DIY з Юлією Онофрійчук».
         Їй випала честь представляти рідне місто на зустрічі суперчитачів з усієї України, котра відбулася у Львові Саме тут вона отримала диплом суперчитача України та особисто познайомилася зі своїм улюбленим письменником Олександром Есауловим. Захоплена творчістю письменника, Юлія написала ряд віршів присвячених його книгам. «Вір у свою мрію й вона обов’язково здійсниться» – девіз юної красуні, котра з самого дитинства знає, як досягти мети.

Чемпіонка поділилася враженнями про свою подорож, декламувала вірші, котрі присвятила улюбленим книгам та бібліотеці. Дітям було дуже цікаво поспілкуватися зі своєю ровесницею, котра завдяки власному інтелекту та жазі до знань досягла визнання. Їх цікавило абсолютно все – скільки часу вона витрачає щоденно на читання, скільки віршів вона написала, ким планує стати у майбутньому, чи є у неї домашні улюбленці, чи не планує вона написати власну книгу. Юля з радістю відповіла на запитання й мотивувала школярів читати якомога більше
         Після розповідей та презентацій учні самі спробували себе у ролі учасників конкурсу «Кращий читач». Спеціально для них була проведена міні-вікторина на знання зарубіжної та української літератури.

         Для дітей ця зустріч стала приводом зрозуміти, що читати це модно й круто.






                                                                   Завідуюча бібліотекою-філією №8      Л. Дуда

Немає коментарів:

Дописати коментар