середу, 26 червня 2019 р.





«Конституція України – правова основа
життєдіяльності суспільства України»
Правовий діалог
         Уже зовсім скоро ,28 червня ,Україна буде відзначати вагомий день у своїй історії – День Конституції. Саме ця подія на рівні з Днем Незалежності, одні з найважливіших для створення та розвитку нашої Батьківщини.
         На честь визначного державного свята, 25 червня у бібліотеці-філії №8 відбулося чергове засідання відкритої суспільно-літературної студії «Слово». До уваги присутніх почесні гості, регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Хмельницькій області Кізяєва Оксана Миколаївна та відома громадська діяч, вчитель методист Інституту післядипломноі педагогічної освіти Іова Валентина Юліанівна, надали вичерпну інформацію про конституційні права громадян, їх захист та особливості застосування.
         «Чергова зустріч учасників відкритої суспільно-літературної студії «Слово» стала гарною можливістю для молодих людей долучитися до вагомих державних процесів. Присутні змогли поринути у світ конституційних прав, зрозуміти суть державотворення та прослідкувати всі історичні етапи розвитку» –  сказала користувач бібліотеки Неля Клишната.




Завідуюча бібліотекою-філією №8      Л.Дуда 

Немає коментарів:

Дописати коментар