пʼятницю, 3 серпня 2018 р.

Один день з життя бібліотеки



Кожен день – нові яскраві емоції.

Один день із життя бібліотеки.

Підходить до кінця літо, залишився останній місяць канікул. Проте це не привід засмучуватися – надворі яскраво світить сонечко і є чудова можливість цікаво провести час з користю: потрібно лише завітати до бібліотеки.
Сьогодні (3 серпня), для прикладу, день почався як завжди, ще до відкриття бібліотеки, на східцях лунав веселий гомін – діти з нетерпінням чекали, коли можна буде знов зайнятися улюбленою справою. О 10:00 було 6 юних користувачів, котрі принесли прочитані книги й поспішали обрати нові. Додому ніхто не поспішав, тому, що на другому поверсі є гарній читальний зал, де на них чекали нові журнали – Розвивайко, Барвінок, Малятко, Яблунька, Весела перерва та інші.
В дитячій ігровій кімнаті розпочався справжній турнір – хто швидше збере картинки з пазлів.
На цьому ігри не припинилися, прибуло декілька нових учасників та розпочалися ігри у монополію.
Також активно працював інформаційний центр електронного обслуговування. Зокрема, постійний користувач Петро Подиняк отримав консультацію з приводу користування особистим кабінетом по оплаті комунальних послуг.
Саме у бібліотеці можна не лише отримати книгу, але й поспілкуватися з друзями та однолітками, дізнатися про щось цікаве, та просто гарно провести свій час.

Завідуюча бібліотекою-філією №8   Л. Дуда



Немає коментарів:

Дописати коментар