пʼятницю, 23 березня 2018 р.

«Відвойована весна»

Історичний екскурс
Героїчні події визволення України, і зокрема Хмельниччини, від нацистських загарбників назавжди залишаться в історії Другої світової війни, а імена воїнів, що звільняли наш край і загинули за його вільне майбутнє, ніколи не зітруться зі світлої пам’яті подолян та усього українського народу.
22 березня у бібліотеці – філії №8 відбувся історичний екскурс «Відвойована весна», присвячений 74-ій річниці визволення м. Хмельницького від нацистів.
Учні 7-Г класу НВО №28 разом із бібліотекарем Юлією Сарканич поринули у спогади пов’язані із визволенням Подільського краю від нацистських окупантів. Вона розповіла дітям про Проскурівсько-Чернівецьку операцію, у результаті якої і вдалося звільнити наше місто. Учні дізналися яким чином відбувалася визвольна операція, скільки людей загинуло заради нашого світлого майбутнього, та про героїв, які гордо та безстрашно крокували на зустріч перемозі. Для більш цілісного сприйняття, захід супроводжувала презентація та відеоролики присвячені цій темі. Також для присутніх працівники бібліотеки підготували книжкову виставку «Пам’яті полеглих будьмо достойні».

Завідуюча бібліотекою-філією №8     Л. Дуда

Немає коментарів:

Дописати коментар