вівторок, 27 лютого 2018 р.


 «Поліц і «Я»»
Бібліофорсаж


27 лютого у бібліотеці-філії №8 відбулась чергова зустріч учнів 10-А та 10-Б класів НВО №28 з новою патрульною поліцією, бібліофорсаж:
 «Поліц і «Я»», що діє за підтримки та сприяння Міжнародної організації IREX, у рамках проекту ПОЛІС.
Захід пройшов у дружелюбній довірливій атмосфері, вийшло таке своєрідне «коло довіри». Інспектори із зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у місті Хмельницькому, лейтенант поліції Анна Стрембіцька, та інспектор Роти №1 Юрій Кузьмін розповіли про зміни, що відбуваються в правоохоронних органах, про освіту, процедуру відбору на роботу, складності професії. Після їхнього виступу, на поліцейських покотилась лавина питань. Їх цікавила кожна дрібничка: чому патрульні вибрали таку професію, чи приходилось їх застосовувати зброю, скільки годин на добу їм потрібно бути на роботі. Левова частка питань стосувалась представниць слабкої статі. Це цікавило як юнаків, так і дівчат, не кажучи вже про вік. Поліцейські переконували: в поліції ніяких переваг по статі не може бути.
Для закріплення інформації провели інтерактивну вікторину.
Після спілкування учні заповнили анкету, в якій оцінили, на скільки пізнавальна виявилась бесіда. А закінчився день веселою фотосесією.
Завідуюча бібліотекою-філією №8  Л.Дуда.



Немає коментарів:

Дописати коментар