пʼятницю, 2 червня 2017 р.

 «Острів Читання на планеті Літо»

Відкриття літнього майданчику


Літо – чарівна пора. А чарівність, зазвичай, живе у книгах. З метою ширшого прилучення дітей до читання книг та розвитку творчих здібностей для користувачів бібліотеки-філії №8, 2 червня в рамках акції «Бібліотечне літо» для вихованців літнього табору НВО №28 та юних користувачів бібліотеки відбулося відкриття літнього майданчику під назвою «Острів Читання на планеті Літо». Присутні мали можливість познайомитись із виставкою-рекламою «Острів книголюбів», де було представлено нові книги, які надійшли до бібліотеки, розгадували загадки, грали рухливі ігри. Із задоволенням взяли участь у конкурсі малюнку на асфальті, який проходив на майданчику біля бібліотеки. У проведенні свята взяли участь інспектор роти №2 Управління патрульної поліції в Хмельницькому - молодший лейтенант поліції Рибак Людмила Сергіївна, яка провела лотерею-вікторину за участь діти отримали книжечки-пам’ятки та із задоволенням фотографувались з ними.
Вихованці ДМШ №3 Гара Анна та Таньчук Дар’я виконали веселі дитячі композиції. Не залишився байдужим до проведення дійства депутат мікрорайону Олександр Сидорук, який привіз повітряні кульки що скрасило свято. Наприкінці діти отримали в подарунок дитячу книжку.
«Діти чомусь завжди прагнуть скоріше подорослішати, а ми, дорослі, ностальгічно згадуємо безтурботні дитячі роки», - сказала вчитель початкових класів НВО №28 Інна Просвітлюк і подякувала за свято дитинства в бібліотеці.
Завідуюча бібліотекою-філією №8   Л.Дуда






Немає коментарів:

Дописати коментар