четвер, 5 січня 2017 р.



 «Сніжинки-балеринки»
Майстер-клас
Вже палають вогниками новорічні свята. Разом із ними у кожну оселю завітає затишок, тепло, рідні та друзі і, звичайно ж, диво. Так вже склалось, що саме у такі зимові дні всі ми, незалежно від віку, чекаємо на казку. І вона приходить до нас.
Навіть в ці святкові дні бібліотека не припиняє роботи. І ось сьогодні, 5 січня у переддень Святвечора до бібліотеки завітали на майстер-клас «Сніжинки-балеринки», її маленькі читачі для того, щоб в Різдвяному хороводі закружляли сніжинки-балеринки. Балетну пачку ми вирішили замінити сніжинками, вирізаними з паперу. Подібні візерунки й орнаменти для наших предків були не тільки святковою декорацією, але й оберегом на весь рік.
Спочатку дітям роздали ескізи балеринок, які потім вони самі вирізали. Тим, кому було важко допомагали працівники бібліотеки. І ось танцівниці вже готові, але ж яка балерина без своєї спіднички? Аркуш паперу у формі квадрату, ножиці та олівець – стали головними у процесі роботи. Трошки часу і чарівні паперові сніжинки з’явились у кожного. Діти одягнули своїх балеринок, прив’язали ниточку і тепер кожна лебідка матиме свою сцену, на якій кружлятиме свій загадковий різдвяний танок.

Завідуюча бібліотекою-філією №8   Л. Дуда



Немає коментарів:

Дописати коментар