суботу, 20 жовтня 2012 р.

Майстер-клас

 майстер-клас

16.10.2012 на базі бібліотеки-філії №8, було проведено майстер-клас «Складові успіху: професіоналізм і креативність».  Програма під назвою "Бібліотека сімейного читання - інформаційний та дозвільний центр" ( по якій працює бібліотека) звертає увагу на сучасну сім'ю, в якій головним стає отримання знань, вміння знайти необхідну інформацію. Тому завдання цієї програми - доведення інформації всіх рівнів до всіх членів сім'ї. Працівники бібліотеки із задоволенням  поділились з колегами кращими професійними здобутками  в рамках співпраці з сімями читачів.

Сім’я Шелестюків продемонструвала вміння і навики роботи на комп’ютерній техніці, які вони набули завдяки працівникам бібліотеки. Із  цікавістю пройшла творча зустріч із письменницею
 Н.М. Шмуриковою. Прозвучали цікаві факти про життя і творчість письменниці. Ніна Миколаївна у своєму виступі ознайомила присутніх із новими виданнями збірок, прочитала нові віршові твори.
Також пройшла презентація диску: «Краще – 2012» із досвіду роботи бібліотеки-філії №8.
Колеги із задоволенням поділилися своїми напрацюваннями протягом року.  




Завідуюча бібліотекою-філією №8     Л. Дуда

1 коментар:

  1. Нема у мікрорайоні Озерна більш затишного, спокійного, цікавого закладу ніж БІБЛІОТЕКА. За це і дякують вам читачі. Це ваша щоденна,на перший погдяд непримітна, але плідна і творча праця. Дякуємо вам!!!

    ВідповістиВидалити