четвер, 10 березня 2016 р.

У кожного віку свій Шевченко.
Шевченківське свято

Велика духовна сила шевченківських творів є невичерпаним джерелом у вихованні нових національно свідомих поколінь української молоді починаючи ще з дошкільних років. І саме з нагоди такої визначної події 9 березня в бібліотеці-філії №8 для вихованців ДНЗ № 29 було проведено чудове шевченківське свято «Маленьким – про Великого Тараса».
З його чудовою поезією та творчістю вихованців дошкільного навчального закладу знайомили  бібліотекар Катерина Посикалюк. На святі були присутні вихователі та діти середньої та старшої груп. Відбулося знайомство, з особистістю великого українського поета, геніальним митцем-новатором, найвидатнішим майстром живопису ти графіки минулих століть.
Діти декламували вірші та представили свої художні роботи за творами видатного українського поета-митця, які були намальовані разом з батьками.
Вихователь-методист ДНЗ №29 Людмила Бурбела зазначила: «Дуже добре, що в бібліотеці-філії №8 є дитяча кімната Грайлик-читайлик де проводяться літературно-просвітницькі заходи для дітей старшого дошкільного віку. Сьогоднішній захід реалізує завдання національно-патріотичного виховання підростаючого покоління».
Завідуюча бібліотекою-філією №8   Л.Дуда





Немає коментарів:

Дописати коментар