середу, 11 березня 2015 р.

«Обережним будь завжди»
Презентація-застереження

Тема пожежної безпеки надзвичайно актуальна в даний час. Часом дитячі ігри та пустощі з вогнем, невміле поводження з вогненебезпечними предметами стають причиною пожеж і страшних бід. Чому це відбувається? Відповідь проста - недостатня пильність дорослих, невміння вчасно навчити дитину правилам безпечної поведінки. Якщо ми цього не навчимо дітей, починаючи з молодшого віку, то тим самим заплануємо справжні і майбутні пожежі. Адже колосальна роль у процесі формування відносин дітей до навколишнього світу належить нам дорослим.
В рамках проведення місячника профілактичних заходів та поширення знань з пожежної безпеки серед населення 11березня для учнів 4-Г класу НВО №28 було проведено презентацію-застереження «Обережним будь завжди». На захід було запрошено інспектора групи з організації запобігання надзвичайних ситуацій (НС) та заходів цивільного захисту (ЗЦЗ) по м. Хмельницькому Першого державного пожежного рятувального загону (ДПРЗ) Головного управління державної служби надзвичайних ситуацій (ГУДСНС), лейтенанта служби цивільного захисту (ЦЗ) Дмитра Клімова. Дмитро Юрійович розповів школярам, до чого призводить гра і пустощі із сірниками, куріння, розпалювання вогнищ, невміле запалювання газових плит тощо. Познайомив дітей з правилами пожежної безпеки.
Присутні також переглянули відеоролики з даної теми та отримали листівки-пам’ятки «Не завдай собі лиха».«Не завдай собі лиха».




 Завідуюча бібліотекою-філією №8   Л.Дуда



Немає коментарів:

Дописати коментар